4ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Δυσαρέσκεια της Διεύθυνσης για τις ζημιές από την κατάληψη

Την δυσαρέσκεια της εκφράζει η Διεύθυνση του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου για τις υλικές ζημιές από την κατάληψη με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H ανάρτηση συνοδεύεται με την εικόνα από τα αιτήματα των μαθητών αλλά και με εικόνες από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της κατάληψης.


«Ο “έτσι θέλω” αποκλεισμός των σχολείων με “αιτήματα” “Καινούργιες καρέκλες” (για να μείνουμε μέσα και να τις σπάμε ανεξέλεγκτα) έφτασε να θεωρείται θρασύτατα ταυτόσημο εκείνων των αγώνων και να αποκαλείται “Φασισμός” κάθε προσπάθεια αποτροπής τέτοιων ενεργειών με αποτελέσματα σαν τα παραπάνω, πολύ θα πρέπει να απασχολήσει την ελληνική κοινωνία!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ καταξιώθηκε ως μέσο διεκδίκησης καταπατημένων δημοκρατικών ελευθεριών και εκπαιδευτικών δικαιωμάτων από το Φοιτητικό Κίνημα κατά την περίοδο της Δικτατορίας, καθαγιάστηκε στις δημοκρατικές συνειδήσεις με την είσοδο του τανκ στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και, χάρη στο Σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ταυτίστηκε δικαίως με το απρόσκοπτο δικαίωμα όλων ανεξαιρέτως των παιδιών και νέων του ελληνικού λαού σε δημόσια δωρεάν εκπαιδευτικά αγαθά (μεταξύ των οποίων τα κτίρια, ο εξοπλισμός, τα βιβλία, τα εποπτικά μέσα).

Τώρα, πώς ο “έτσι θέλω” αποκλεισμός των σχολείων με “αιτήματα” “Καινούργιες καρέκλες” (για να μείνουμε μέσα και να τις σπάμε ανεξέλεγκτα) έφτασε να θεωρείται θρασύτατα ταυτόσημο εκείνων των αγώνων και να αποκαλείται “Φασισμός” κάθε προσπάθεια αποτροπής τέτοιων ενεργειών με αποτελέσματα σαν τα παραπάνω, πολύ θα πρέπει να απασχολήσει την ελληνική κοινωνία!»

Δείτε τις εικόνες:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου δυσαρέσκεια Κατάληψη υλικές ζημιές