Γεγονότα

Στο νοσοκομείο από… πετριά έξαλλης γυναίκας!

geg-asthenoforo1
Επεισόδιο  σήμερα το απόγευμα, μπροστά στα μάτια δεκάδων εμβρόντητων θαμώνων καταστήματος εστίασης στην Δογρή της Δ.Ε. Παραβόλας του δήμου Αγρινίου. Στο επεισόδιο,  την… πλήρωσε μια 48χρονη που δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη αλλοδαπή δέχθηκε την πέτρα από άλλη γυναίκα, ενώ εκείνη την στιγμή έπινε τον καφέ της με έναν άνδρα, στο συγκεκριμένο κατάστημα. Η επιτιθέμενη και ο άνδρας, όπως φαίνεται  γνωρίζονταν και ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ τους, που είχε σαν κατάληξη να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο η 48χρονη από την πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι αλλα και απο άλλα χτυπήματα. Ο άνδρας που ηταν παρών στο επεισοδιο, προσπάθησε να παρέμβει, αλλά όπως φαινεται, μάταια…
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η τραυματίας κινήσει διαδικασίες σε βάρος της γυναίκας που την χτύπησε, ενώ  όπως όλα δείχνουν, τα αίτια του επεισοδίου, είναι  καθαρά προσωπικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως η επιτιθέμενη συνοδεύονταν και απο μια άλλη γυναίκα και πως οι δυο τους ειδοποιηθηκαν για την παρουσία του άνδρα με την 48χρονη απο τρίτο πρόσωπο.
Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button