ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή: Ξεκίνησαν από το Καινούργιο οι εκδηλώσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Με το σύνθημα «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό», να ακούγεται δυνατά από τα ηχεία, ξεκίνησε η εκδήλωση του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στο Καινούργιο Τριχωνίδας, την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Την αρχή έκανε η νικητήρια ομάδα του τουρνουά ποδοσφαίρου «Street Football Legends» όπου βραβεύτηκε από το Τομεακό Συμβουλίου της ΚΝΕ. Την ομιλία έκανε ο Βασίλης Κολιώνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ & Γραμματέα της ΚΟΒ Τριχωνίδας του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ αναφέρει ακόμη τα εξής:

«Το ενδιαφέρον κέντρισε η έκθεση αφιερωμένη σε αγωνιστές ποδοσφαιριστές. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ενδεικτικά παίκτες του Παναιτωλικού, όπως ο Πάνος Αλεξάς, ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ, που εκτελέστηκε στις 31-1-1949 με απόφαση του Εκτάκτου Στρατοδικείου Μεσολογγίου στο πεδίο βολής της Αγριλιάς Μεσολογγίου.

Αφιερωμένα ταμπλό υπήρχαν και για τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Βασίλη Μήτσου. Αντίστοιχα παρουσιάστηκαν ο Νίκος Γόδας, ΕΛΑΣίτης και παίχτης του Ολυμπιακού, που εκτελέστηκε στο Λαζαρέτο της Κέρκυρας το 1948 και ο Άγγελος Μεσσάρης παίκτης του Παναθηναϊκού. Αθλητές που με τη στάση τους μέσα και έξω από το γήπεδο αποτελούν έμπνευση για ζωή και δράση τόσο για τους νέους όσο και για τον καθένα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button