ΆποψηΡοή Ειδήσεων

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Αναγκαία η ενεργοποίηση των προοδευτικών πολιτών»

Γράφει ο Σπύρος Ταφιάδης*

Βλέποντας μέρα με την ημέρα τις εξελίξεις, η αδυναμία της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γίνεται ολοένα και πιο έντονη.


Δεν αρκεί ωστόσο μόνο η κριτική μας, ώστε να καταφέρουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα και να αποφύγουμε τον γκρεμό στον οποίο οδηγούμαστε. Απαιτούνται προτάσεις για μια ώριμη και επεξεργασμένη εναλλακτική μορφή διακυβέρνησης.

Για να επιτευχθεί ωστόσο αυτό, η μόνη λύση είναι να ενωθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις μαζί. Με αφορμή λοιπόν το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να βάλουν τη δική τους πινελιά, να εκφράσει ο καθένας ξεχωριστά την δική του άποψη. Να έχει τη δική του συμβολή στην διαμόρφωση αυτής της πειστικής διαφορετικής πρότασης. Μιας κυβερνητικής πρότασης άμεσα υλοποιήσιμης, προοδευτικής, με κοινωνικό πρόσημο, που θα έχει στόχο και σχέδιο τη στήριξη της χειμαζόμενης κοινωνίας.

Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αναδεικνύει επιτακτικά την ανάγκη ενεργοποίησης των προοδευτικών πολιτών. Οι καταιγιστικές εξελίξεις και η κυβερνητική ανυπαρξία, απαιτούν δράση από τους πολλούς, γιατί οι λαοί είναι εκείνοι που γράφουν την Ιστορία.

Κανένας αγώνας δεν κερδήθηκε χωρίς τον αγώνα των πολλών. Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ζητώ τη συμμετοχή και την συμπαράσταση σας, σε μια χρονική περίοδο αρκετά δύσκολη για όλους, όπου η κυβέρνηση έχει να επιδείξει την πλήρη αδιαφορία της, την φθορά και την διαφθορά της σε όλα τα επίπεδα. Και όλα αυτά, εις βάρος της κοινωνίας και σε όφελος των λίγων, των παρατρεχάμενων και των κολλητών.

Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Μπροστά στο υπαρκτό ενδεχόμενο πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης καλούμαστε λοιπόν, να συμβάλλουμε δυναμικά όλοι μαζί με βαριά ευθύνη και με εντιμότητα, για την ανακούφιση της κοινωνίας.
Με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ξεκάθαρες προθέσεις θα προχωρήσουμε!

Σπύρος Ταφιαδης είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Συντονιστής στην Ο. Μ. Αγίας Τριάδας-Αγίου Γεωργίου Αγρινίου και υποψήφιος σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button