Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ομιλία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για την παιδική παχυσαρκία (φωτο)

Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του Διευθυντή του σχολείου, εκδήλωση και ομιλία με θέμα «Παιδική παχυσαρκία», την Τετάρτη 27 Μάρτη ώρα 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

“Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τον Διδάκτορα Παν/μίου Πατρών και Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Θεόδωρο Κανελλόπουλο, ο οποίος με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους, παρουσίασε ένα τόσο σημαντικό θέμα το οποίο εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα κατά την ενηλικίωση του ανθρώπου. Έγινε αναλυτική αναφορά στη διατροφική αλυσίδα και στην υγιεινή διατροφή και τις συνήθειες κατά την παιδική ηλικία, με προβολή διαφανειών και με τη ζωηρή συμμετοχή των μαθητών των τάξεων Δ’,  Ε’ και ΣΤ’ χωρίς καθόλου να κουράσει το ακροατήριο.

Λόγω περιορισμένου χρόνου και χώρου, η ίδια ακριβώς εκδήλωση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 3 Απρίλη και ώρα 11:00 από το σύλλογό μας με τον ίδιο εκλεκτό επιστήμονα και ομιλητή, για τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου και για τους γονείς τους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κανελλόπουλο και τη Διεύθυνση του σχολείου και σας περιμένουμε κοντά μας την επόμενη Τετάρτη”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button