Αθλητισμός

3ο διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας στη Βόνιτσα (φωτο)

spo-istioploia-bonitsa4Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία ο 3ος διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου Optimist που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας με συμμετοχή 31 αθλητών από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Aστακού, τον Ναυτικό  Όμιλο Λευκάδας, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων. Λόγω της μικρής έντασης του ανέμου το διήμερο, διεξήχθησαν μόλις τρεις από τις έξι προγραμματισθείσες ιστιοδρομίες, μία το Σάββατο και δύο Κυριακή.

spo-istioploia-bonitsa1Το Σάββατο ο καιρός ήτανε ηλιόλουστος αλλά ο άνεμος έπνεε με πολύ χαμηλή ταχύτητα κάτι που οδήγησε στην καθυστέρηση εκκίνησης της πρώτης και μοναδικής ιστιοδρομίας που διεξήχθη για εκείνη τη μέρα. Την Κυριακή το πρωί οι καιρικές συνθήκες (βροχή με άπνοια) προκάλεσαν αρχικά απογοήτευση σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά ο αέρας στη συνέχεια δυνάμωσε αρκετά και επέτρεψε την διοργάνωση δύο ιστιοδρομιών προτού κοπάσει πάλι.

spo-istioploia-bonitsa2Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε η Κατωπόδη Στέλλα-Δέσποινα από το Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας και οι διακριθέντες ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Κορίτσια κάτω των 11 ετών

Κορίτσια άνω των 11 ετών

Αγόρια κάτω των 11 ετών

Αγόρια άνω των 11 ετών.

Κατωπόδη Στέλλα-Δέσποινα (Ν.Ο.Λ.)

Τέγα Βαρβάρα (ΝΑ.Ο.ΑΣ.)

Στρατομήτρος Δημήτριος (ΝΑ.Ο.ΑΣ)

Κύρκος Παναγιώτης (Ι.Ο.Ι)

Κακαρούνα Ιωάννα-Μαρία (ΝΑ.Ο.ΑΣ)

Πέττα Κων/να (ΝΑ.Ο.ΑΣ.)

Βουκελάτος Στυλιανός (Ν.Ο.Λ.)

Κρικώνης Κων/νος (Ι.Ο.Δ.Ε)

Φιλίππα Ευαγγελία (Ν.Ο.Λ.)

Αυζώτη Ζωή-Ανδριανή (ΝΑ.Ο.ΑΣ.)

Καλογεροπάνος Παν/της (ΝΑ.Ο.Β)

Λιόκαφτος Παν/της (Ι.Ο.Δ.Ε.)

spo-istioploia-bonitsa3Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους καθώς και τους προπονητές, γονείς και μέλη των Δ.Σ. για τη συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχαν. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Θανάση Αγγελή, τ. πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας και επικεφαλής της επιτροπής αγώνα για την πολύτιμη συνδρομή του. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μας, χορηγούς και μη, χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των οποίων θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολη η διεξαγωγή των αγώνων. Ελπίζουμε ο βασικός μας σκοπός που είναι η εμπέδωση στα παιδιά της αγάπης για τη θάλασσα και τον αθλητισμό να επιτεύχθηκε και μακάρι τα πανιά μας να ανταμώσουνε ξανά σύντομα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close