37χρονος ταμπουρώθηκε με όπλο και απειλούσε στα Σιτόμενα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις πήρε το πρωί ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ δυο αδερφιών στο χωριό Σιτόμενα της Δ.Ε. Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε σχετικά για επεισόδιο μεταξύ ενός 37χρονου που όπως φαίνεται βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και του 29χρονου αδελφού του αλλά μέχρι να φτάσει στο χωριό, ο 37χρονος είχε αρπάξει ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), έχοντας παράλληλα ταμπουρωθεί στο δωμάτιο του, απειλώντας πως θα σκοτώσει τον αδελφό του και θα αυτοκτονήσει.


Εξαιτίας της τροπής που πήρε το θέμα η Αστυνομία ενισχύθηκε με άνδρες της Ασφάλειας και ειδική ομάδα διαπραγματευτών και το περιστατικό τελικά έληξε αφού ο 37χρονος ηρέμησε και πείστηκε να παραδώσει το όπλο του, ενώ λίγο αργότερα, στις 7 μ.μ. παραδόθηκε και ο ίδιος.

Στη συνέχεια συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του ν. περί όπλων, απειλή και ενδοοικογενειακή βία.Παράλληλα συνελήφθη και ο 29χρονος αδερφός του, επειδή δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλούς διατήρησης της καραμπίνας, που κατείχε πάντως νόμιμα.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress