Δυτική Ελλάδα

32 θέσεις επικουρικών γιατρών στη Δυτική Ελλάδα

epi-giatroi
Με 23 επικουρικούς γιατρούς θα ενισχυθούν, εντός του Ιουλίου, τα νοσοκομεία της περιφέρειάς μας και το ΕΚΑΒ Πάτρας. Μεταξύ άλλων καλύπτονται επείγουσες ανάγκες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος”. Οι επικουρικοί ιατροί θα εργαστούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ η επιλογή τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Με την συγκεκριμένη του απόφαση ο Υπουργός Υγείας προσπαθεί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό που υπάρχουν σε όλες στις δομές του ΕΣΥ. Στα πλαίσια της ίδιας προσπάθειας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν προσλήψεις για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τις νησιωτικές περιοχές.

Η προκήρυξη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη αφορά την πρόσληψη 405 επικουρικών γιατρών για την ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού των νοσοκομειακών μονάδων όλης της χώρας. Από αυτές οι 23 αφορούν τα νοσοκομεία της περιφέρειάς μας (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία).

 

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button