Δυτική ΕλλάδαΕργασίαΡοή Ειδήσεων

30 δίμηνες προσλήψεις εργατών-πυροφυλάκων στον δήμο Αγρινίου

Στην πρόσληψη 30 ατόμων ΥΕ Εργάτών–Πυροφυλάκων για το έτος 2020 θα προβεί ο δήμος Αγρινίου, με συμβάσεις εργασίες ορισμένου χρόνου, για το διάστημα της αντθπυρικής περιόδου, διάρκειας έως δύο μηνών από την πρόσληψή τους.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για τις έκτακτες ανάγκες δασοπροστασίας όλων των αλσυλίων που υπάρχουν στις Δημοτικές Ενότητες και για τις έκτακτες ανάγκες απομάκρυνσης ξηρών χόρτων, αποκατάστασης ζημιών, για αντιπλημμυρικές εργασίες καθώς και για καθαρισμό ρεμάτων και οδών από φερτά υλικά και από πάσης φύσεως απορρίμματα.

Οι κλάδοι και οι ειδικότητες του προσωπικού που απαιτείται να προσληφθεί για την αντιμετώπιση των παρόντων κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών είναι 30. Στο προϋπολογισμό του έτους 2020 έχουν προβλεφθεί και οι ανάλογες πιστώσεις.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, και με τα ειδικά τυπικά προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close