Αθλητισμός

2ο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών Νομού Αιτ/νίας

spo-seminariodiaititon2oΟ Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 28/6 στο emileon sport center το 2ο Εσωτερικό Σεμινάριο, με θέμα ¨Φυσική Κατάσταση με και χωρίς μπάλα προσαρμοσμένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο ομιλητής ήταν  ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με δίπλωμα UEFA B κ. Σταμάτης Σαρρής.

Σταμάτης Σαρρής

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Γιωτόπουλο για την πρόσκληση. Είναι ωραίες κινήσεις αυτές και βοηθάνε την ανταλλαγή ιδεών. Σε καμία περίπτωση δεν ερχόμαστε με διάθεση υπεροχής, ούτε με το σκεπτικό πως εμείς τα ξέρουμε όλα. Προσπαθούμε ότι γνωρίζει ο καθένας να το βάλουμε στο τραπέζι για να καταφέρουμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Θεωρώ ότι τη γνώση δεν πρέπει να την κρύβουμε, αλλά να τη δίνουμε σε όλους και μόνο μυστικό όπλο πρέπει να είναι η τακτική του κάθε προπονητή.
Ξεκαθάρισε πως δεν πήγε στην εκδήλωση σαν ειδικός, αλλά για ανταλλαγή απόψεων:
Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Υπάρχουν επιστήμονες στον κλάδο που έχουν θυσιάσει τη ζωή τους σε αυτό. Μακάρι να μπορούσαμε να καλέσουμε τέτοιους ανθρώπους και να καθίσω κι εγώ να μάθω. Εγώ προσπαθώ να μοιραστώ με τους συναδέλφους μου πράγματα, για τα οποία ενημερώνομαι ,έτσι θα μπορέσει να αναβαθμιστεί ο προπονητής.

Κώστας Γιωτόπουλος

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το συνάδελφο Σταμάτη Σαρρή για την παρουσίασή του.
Εμείς θέλουμε να αναβαθμίσουμε το σύνδεσμο και με δικά μας παιδιά να βγάλουμε πράγματα. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με συναδέλφους του Συνδέσμου μας, γιατί έχουμε παιδιά που έχουν να δώσουν πολλά στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το Σταμάτη και φυσικά τον κύριο Φώτη Κωστούλα, τον κύριο Παναγιώτη Μπεσίνη και τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για τη διευκόλυνση που μας έκαναν και μας παραχώρησαν το χώρο.

Για το επίπεδο των δύο σεμιναρίων που έγιναν από προπονητές του Συνδέσμου:

Το επίπεδο ήταν καλό και θα προσπαθούμε να το ανεβάζουμε συνεχώς. Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει πως έχουμε παιδιά στο σύνδεσμο που με τη δουλειά τους μπορούν να δώσουν πολλά στο ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε και οι παράγοντες να δουν κάποια πράγματα διαφορετικά.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
http://www.aitosports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button