Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Με πλούσια ύλη το 8ο φύλλο της «Μαθητοτυπίας»

Το όγδοο φύλλο της ετήσιας έκδοσης της σχολικής εφημερίδας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, τυπώθηκε και κυκλοφόρησε με πλούσιο περιεχόμενο και ενδιαφέροντα άρθρα.

Η εμπλουτισμένη έκδοση της «Μαθητοτυπίας» διαπραγματεύεται το θέμα «Έξυπνες πόλεις – Έξυπνες συσκευές» που αποτελεί μέρος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, καθώς και την εκδήλωση που υλοποιήθηκε με τον ομώνυμο τίτλο.

Γίνεται, επίσης, μνεία στη θεατρική παράσταση που ανέβηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από το σχολείο μας στις 2/4/2019 στα πλαίσια του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου με τίτλο «Κρίστοφερ», αφιερωμένο στα άτομα με αυτισμό.

Για το θέμα του αυτισμού πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική συνέντευξη με την Δρ. Αγγελική Κωτσοπούλου – Λογοπαθολόγο, η οποία παρουσιάζεται στο φύλλο της εφημερίδας.

Μαθητές – ρεπόρτερ της Α τάξης συνάντησαν τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Κων/νο Πιστιόλα, που τους παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη.
Η παρούσα έκδοση αναφέρεται, επίσης, στην ομάδα θρύλο του Αγρινίου Παναιτωλικό και στον «μύθο» της, κ. Φώτη Κωστούλα.

Γίνεται εκτενής αναφορά στις δομές στήριξης της πόλης, έρεισμα απαραίτητο σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς.

Φιλοξενεί ακόμη τις προσωπικότητες της πόλης και οι μαθητές «Μιλάνε για ό,τι αγαπάνε» κάνοντας αναδρομή στις πολυπληθείς εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου μας.

Το συντονισμό της ομάδας των μαθητών και τη συντακτική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Ζέικου Αικατερίνη (ΠΕ06) και Παππά Αγγελική (ΠΕ02), των οποίων η εξωδιδακτική τους ενασχόληση αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο παιδαγωγός μπορεί να εμπνέει τους μαθητές και να τους απελευθερώνει ταλέντα και κλίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close