2ο Δημ. Σχολείο Νεάπολης: Ευχαριστεί την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» για την επισκευή του προαυλίου χώρου

Η σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Αγρινίου (Διευθυντής, Σύλλογος Διδασκόντων, μαθητές/τριες και Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, Πρόεδρος και τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Ελαιοφύτου) ευχαριστεί την εταιρεία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», για την αντικατάσταση/επισκευή του ασφαλτοστρωμένου προαυλίου δαπέδου του σχολείου.

Το ευχαριστήριο:


«Η σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Αγρινίου (Διευθυντής, Σύλλογος Διδασκόντων, μαθητές/τριες και Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, Πρόεδρος και τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Ελαιοφύτου) εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς την εταιρεία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», για την αντικατάσταση/επισκευή του ασφαλτοστρωμένου προαυλίου δαπέδου του σχολείου μας.

Το δάπεδο του προαυλίου μας ήταν επιστρωμένο με άσφαλτο η οποία ήταν φθαρμένη σε πολλά σημεία, λόγω παλαιότητας, εγκυμονώντας κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών/τριών, ενώ παρουσίαζε και έντονο πρόβλημα με τη συγκέντρωση και απορροή όμβριων υδάτων στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.

Η ανταπόκριση της εταιρείας στο αίτημα του σχολείου μας, ήταν πραγματικά συγκινητική και οι άμεσες ενέργειές της, αποδεικνύουν την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει για κοινωνικά θέματα και συγκεκριμένα για θέματα που άπτονται της σχολικής καθημερινότητας των παιδιών μας, ενισχύοντας την ευημερία τους.

Είναι τεράστια η ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» στα παιδιά μας, στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας, καθώς πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης ΤΕΡΝΑ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ