Αυτοδιοίκηση

27 τόνοι μήλα για το Kοινωνικό Παντοπωλείο στο Μεσολόγγι-από την Δευτέρα η παραλαβή

koi-mila-mes-koinonikoΜε 100 τόνους συνολικά θα ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του   δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αυτές τις ημέρες. Απο σήμερα το πρωί οι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου με αγροτικά μεταφέρουν μήλα σε όλες τις περιοχές και μέσα στην εβδομάδα έρχονται και πορτοκάλια,μανταρίνια με σκοπό να δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Την προηγούμενη εβδομάδα το κοινωνικό παντοπωλείο γέμισε με όσπρια και άλλα είδη τα οποία πρόσφερε η εταιρεία Agrino και θα έρθουν και είδη κρέατος .

Με την ενίσχυση αυτή ο δήμος Μεσολογγίου πιστεύει,όπως είπε ο Δήμαρχος κ.Καραπάνος ,να προσφέρει σε οικογένειες που περνούν οικονομικές δυσκολίες τρόφιμα και οτι άλλο απαραίτητο χρειάζεται μια οικογένεια για τις ημέρες των εορτών που έρχονται.

Η ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου

Ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανέμει δωρεάν μήλα στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ και κατέστησαν δικαιούχοι. Οι εν λόγω μπορούν από την Δευτέρα 1-12-2014 να προσέρχονται από τις 09:00-13:00 δίπλα  από το ΚΤΕΟ για την παραλαβή αυτών.  

mila_mesolonghi_onairnews

mila_mesolonghi_onairnews2

mila_mesolonghi_onairnews3

http://www.onairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close