Γεγονότα

20 προσλήψεις για την δακοκτονία στην Αιτωλοακαρνανία

epi-elies-mazemaΑνακοινώνεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού Είκοσι (20) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την κάλυψη εποχικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014

Aναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΓ. ΘΩΜΑΣ
2
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΧΑΛΚΕΙΑ
1
ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ, ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ, Κ. ΚΕΡΑΣΟΒΟ, ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ.
2
ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΑΦΝΙΑΣ, ΓΑΒΑΛΟΥ, Κ. ΜΑΚΡΥΝΟΥ, ΤΡΙΧΩΝΙΟ.
2
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΑΜΑΡΟΥΛΑ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΚΟΥΤΕΣΙΑΔΑ, ΣΚΟΥΤΕΡΑ, ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ, ΧΟΥΝΗ, ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΣ, ΣΑΡΓΙΑΔΑ, ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ, ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΣ, ΑΓΑΛΙΑΝΟΣ. ΑΜΠΕΛΙΑ.
4
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ, ΝΕΑ ΑΒΩΡΑΝΗ
2
ΠΑΡΑΒΟΛΑ, ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ, ΝΕΡΟΜΑΝΑ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑ, ΚΥΡΑ ΒΓΕΝΑ, ΜΥΡΤΙΑ.
2
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΣΠΟΛΑΪΤΑ.
3
ΛΕΠΕΝΟΥ, ΟΧΘΙΑ, ΜΑΤΣΟΥΚΙ, ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΥΨΕΛΗ.
2

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ειδικότερα, με την αίτησή του πρέπει υποχρεωτικά, να υποβάλει:
1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.
3. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:
(1) Σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοί της (Α’ βαθμός εντοπιότητας)
(2) Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Β’ βαθμός εντοπιότητας)
(3) Ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας (Γ’ Βαθμός)
(4) Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας (Δ’βαθμός)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διοικητήριο Π.Ε. Αιτωλ/νίας, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (τηλ. επικοινωνίας: 2631361108).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση 30200) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Ι.Π. Μεσολογγίου.

http://www.dikaiologitika.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button