Αθλητισμός

1ος ποδηλατικός αγώνας Αγρινίου

spo-podialtikosagonasΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Κωνσταντίνου (Δήμος Αγρινίου) διοργανώνει την Κυριακή 30/06/2013 τον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Αγρινίου.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν όλοι οι ενήλικοι. Όσον αφορά τους ανήλικους (Κάτω των 18) είναι απαραίτητη η γραπτή συναίνεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωσή του. Οι αθλητές είθισται να φέρουν ποδήλατα δρόμου (τύπου κούρσας), χωρίς βέβαια να αποκλείεται οποιοσδήποτε άλλος τύπος ποδηλάτου. Η χρήση κράνους είναι ΑΥΣΤΗΡΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση, ώστε να συμμετάσχει κάποιος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή από την Δευτέρα 24 Ιουνίου έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου στα γραφεία του Συλλόγου, στο Δημοτικό Κτήριο της Πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου και ώρες 19:00 – 21:00, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η αργοπορία το πρωί της Κυριακής.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής ανά ενήλικο αθλητή ανέρχεται σε 5 ευρώ, ενώ για τους ανήλικους σε 3 ευρώ. Το ποσό της συμμετοχής καταβάλλεται με την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών.
ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00.(άπαντες στο χώρο από τις 8:00)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button