Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας και Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α στο Αγρίνιο 29 και 30 Μαΐου

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει στις 29 και 30 Μαΐου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης για την υποστήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, «Η ΦΛΟΓΑ».

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Δ.Α Ακαρνανίας, Αχαΐας, Τρικάλων και Φωκίδας. Στις 29/05 και ώρα έξι θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί αγώνες στα γήπεδα του Δοκιμίου και του Αγίου Κωνσταντίνου.


Στο Δοκίμι θα αγωνιστούν η ομάδα της ΙΡΑ Αχαΐας με την ομάδα της ΙΡΑ Ακαρνανίας και στον Άγιο Κωνσταντίνο η ομάδα της ΙΡΑ Άμφισσας με αυτή της ΙΡΑ Τρικάλων. Στις 30/05 θα πραγματοποιηθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 16:00 και 18:30 αντίστοιχα.

Έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ έκαστο και τα έσοδα απ’ τα εισιτήρια θα αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη της «ΦΛΟΓΑΣ». Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν  απ’ την τοπική διοίκηση, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την συμβολή τους στην διοργάνωση.

«Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών  που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Σας προτρέπουμε να εξαντλήσουμε όλα  τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί. Να παρακολουθήσουμε και να βοηθήσουμε τις ομάδες στον δικό τους αγώνα για την νίκη και  το σημαντικότερο, να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους νεοπλασματική ασθένεια, να βγουν και αυτά νικητές στον δικό τους αγώνα. Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

afisa

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button