Αθλητισμός

1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Ελπίζουν στο υπουργείο-"Οχι" από τον ΟΠΑΠ

spo-epal5Σε ένα , έστω και την τελευταία στιγμή,  “ναι” του υπουργείου Παιδείας ελπίζουν πλέον μαθητές, καθηγητές και γονείς του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, ώστε η πρωταθλήτρια ομάδα του σχολικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να ταξιδέψει για την Γουατεμάλα, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε το πολυπόθητο απαντητικό email από τον ΟΠΑΠ, του οποίου είχε ζητηθεί η οικονομική στήριξη και οι αρμόδιοι του Οργανισμού ενημερώνουν ότι  δεν μπορούν να προβούν σε χορηγία αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια και μπροστά στο αδιέξοδο, υπήρξε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου που είπε ότι αύριο Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό για το θέμα. Αυτό στο οποίο ελπίζουν ουσιαστικά στο σχολείο είναι να αρθεί η απόφαση για μη χορήγηση των χρημάτων. 
Οι μαθητές έβγαλαν διαβατήρια, κατόπιν συνεννόησης του σχολείου με τους γονείς τους, γνωρίζοντας πάντα ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη τα χρησιμοποιήσουν. Για τη βιζα φοβούνται ότι θα αργήσει και βέβαια δεν θα τη βγάλουν αν δεν ξέρουν σίγουρα ότι θα πάνε.
 Πάντως αύριο θα βρίσκονται στα εγκαίνια της έκθεσης για το ποδόσφαιρο του αθλητικού Μουσείου που πραγματοποιείται στο Παπαστράτειο για να βραβευθούν, ελπίζοντας πως μέχρι τότε τα νια θα ένιαι θετικά, αν και το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται δυστυχώς να απομακρύνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button