Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

1o Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: «Τα δώρα του Αη Βασίλη…»

Ευχαριστήριο στον δήμο Αγρινίου για την τοποθέτηση ειδικού δαπέδου και ράμπας

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει με ανακοινωση του, τον κ. Γεώργιο Παπαναστασίου Δήμαρχο, τον κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, καθώς και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου και την τοποθέτηση ειδικού ελαστοπλαστικού δαπέδου.

Το δάπεδο είναι ασφαλές για τους μαθητές και φιλικό προς το περιβάλλον.

Επίσης λύθηκε και ένα σημαντικό πρόβλημα προσβασιμότητας των μαθητών αφού αναδιαμορφώθηκε η είσοδος με την προσθήκη ράμπας.

“Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία”, καταλήγει η ανακοινωση της διεύθυνσης του σχολείου.

Το 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Το  1ο ειδικό δημοτικό Σχολείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας έγιναν  εργασίες για τη διαμόρφωση του προαύλιου και την τοποθέτηση ειδικού ελαστοπλαστικού δαπέδου για να παίζουν με ασφάλεια οι μαθητές.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εργασιών και είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά θα μπορούν να αθλούνται και να παίζουν με ασφάλεια. Συνεχίζουμε τις εργασίες στα σχολεία του Δήμου μας  καθώς διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Θέλω να ευχηθώ στον Διευθυντή Ν. Δεληγιάννη και τους δασκάλους του 1ου Ειδικού Σχολείου  Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε το έργο σας», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button