Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου για τα πετάμενα φύλλα

O Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Αθανάσιος Κατσιμάρδος, απαντά σε ανάρτηση σχετικά με την εικόνα που υπήρχε στο σχολείο, μετά από κλάδεμα ευκαλύπτων.

Το agriniopress.gr, είχε αναρτήσει το θέμα, μετά από αναφορές περαστικών αλλά και γονέων για την επικινδυνότητα που υπήρχε από τα φύλλα των κομμένων κλαδιών στο 7ο αλλά και το 1ο Δημοτικό.


Όπως επισήμαιναν υπήρχε κίνδυνος πτώσης από τα διάσπαρτα φύλλα. Ειδικά στο 1ο Δημοτικό, οι επισημάνσεις έγιναν και για την οδό Παπαϊωάννου

Οι φωτογραφίες που συνόδευαν το θέμα, ήταν από το 7ο Δημοτικό και η Διεύθυνση του 1ου, έκρινε σκόπιμο να απαντήσει (αν και αυτό ήταν μάλλον δουλειά του Δήμου).

Να σημειωθεί πως η ανάρτηση αφορούσε στην επικινδυνότητα από τα διάσπαρτα φύλλα, σε δρόμους δίπλα στα σχολεία και τους κινδύνους πτώσης και όχι από τα κλαδιά.

Οι παρατηρήσεις της Διεύθυνσης :

“Σχετικά με  δημοσίευμα της εφημερίδας σας στις 12-12-2018  με θέμα “Αγρίνιο: κλάδεψαν τα δέντρα αλλά….. ξέχασαν τα φύλλα σε 7ο και 1ο Δημοτικό (φωτο)” και προς αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

  1. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύετε  δεν έχουν καμία σχέση με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου
  2. Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου υπάρχουν αρκετοί ψηλοί ευκάλυπτοι και υπήρχε κίνδυνος για τους μικρούς μαθητές από αποκόλληση κλαδιών. Το Σχολείο μας έστειλε αίτημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κ. Καλαμπαλίκη Ανδρέα για  αποκλάδωση  των δέντρων.  Ο κ. Καλαμπαλίκης  Ανδρέας επισκέφτηκε το Σχολείο μας και  ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας, μας έστειλε συνεργείο  με γερανοφόρο όχημα και εργάτες οι οποίοι δούλεψαν, σύμφωνα με τις οδηγίες του,  μέχρι αργά το απόγευμα και πέραν του ωραρίου τους .Τα κομμένα κλαδιά οι εργάτες τα έριχναν στο προαύλιο του Σχολείου και όχι στην οδό Παπαϊωάννου που αναφέρει το δημοσίευμα και φυσικά κανένας διερχόμενος δεν αναγκάστηκε να κατέβει από το πεζοδρόμιο της συγκεκριμένης οδού. Την επομένη της λειτουργίας του Σχολείου ο Δήμος με φορτηγό απομάκρυνε τα κομμένα κλαδιά χωρίς να προκληθεί αναστάτωση στη λειτουργία του  Σχολείου.

Παρακαλούμε , προς αποκατάσταση της αλήθειας, να δημοσιεύσετε στην εφημερίδα σας τις παραπάνω παρατηρήσεις.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button