Αθλητισμός

1η θέση ο αθλητής του Αστακού Β. Παπαϊωάννου στο Promo Fight 2

spo-promo-fight1

Ο δραστήριος Σύλλογος του Αστακού, που ως γνωστόν αντιπροσωπεύει την πόλη στα Μαχητικά Αθλήματα του TAEΚWΟΝDΟ και KICK BOXING βρέθηκε και πάλι στην κορυφή.

Αυτή τη φορά στο άθλημα του KICK BOXING με τον αθλητή ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελο, ο οποίος συμμετείχε σε μια μεγάλη διοργάνωση το PROMO FIGHT 2 που διεξήχθη το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στο Στάδιο Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ στην Πάτρα. Ο Αστακιώτης αθλητής κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο, τον ARLI XARIZAI  από Σύλλογο της Νάξου σε έναν αγώνα με όρους Κ-1. Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν ένα μήνα προκειμένου ο αθλητής να είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν πολύ σκληρό αγώνα, όπως αναμενόταν και όπως τελικά αποδείχθηκε. Στον αγωνιστικό τομέα ο Αστακιώτης αθλητής ξεκίνησε δυνατά κερδίζοντας τον 1ο γύρο. Όμως ο ARLI XARIZAI  γύρισε τον αγώνα στον 2ο  γύρο και έδειχνε να έχει πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα . Εκεί ακριβώς χρειάστηκε η εμπειρία των κόουτς κ. ΜΑΡΙΝΟΥ και κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ, οι οποίοι μίλησαν μπορούμε να πούμε στον μυαλό του αθλητή, καθοδηγώντας τον τόσο τεχνικά αλλά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τελικά και να φτάσει στην νίκη.

spo-promo-fight2

spo-promo-fight3

spo-promo-fight4

Ο εκπαιδευτής κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά :

« Ο αθλητής μου κέρδισε μια μεγάλη μάχη απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Ήταν δύσκολος ο ρόλος μας γιατί δεν γνωρίζαμε το παιχνίδι του αντιπάλου και έτσι ήθελε μεγάλη προσοχή στο στήσιμο ο αθλητής. Κάναμε μια επίπονη προετοιμασία σε συνεργασία με τον έμπειρο δάσκαλο του Ηρακλή Αγρινίου κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεώργιο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία. Σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας ο Βαγγέλης έκανε δυνατά τεστ με τους αθλητές του κ. Καψιμάλη,  ο οποίος όπως είναι γνωστό αντιπροσωπεύει το σκληρό KICK BOXING και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι στον κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ οφείλω και εγώ την πορεία μου στο KICK BOXING και τον ευχαριστώ. Αυτοί οι αγώνες δεν είναι καθόλου εύκολοι, θέλουν ψυχή και γνώση. Ο αθλητής μου αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια. Δούλεψε σκληρά και επίπονα και τελικά δικαιώθηκε. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αθλητή για την αγωνιστική του  παρουσία και να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για διάκριση και προβολή των αθλητών της περιοχής μας.»

spo-promo-fight5

spo-promo-fight6

spo-promo-fight7

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button