ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών στο Θέρμο

festival-xoron

Την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 10.30.π.μ. το ιστορικό και πανέμορφο Θέρμο φιλοξενεί στην κεντρική πλατεία το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών.

Μια εκδήλωση την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Θέρμου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και στην οποία θα λάβουν μέρος 13 μαθητικές χορευτικές ομάδες από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Οι μαθητές/μαθήτριες των χορευτικών ομάδων με την καθοδήγηση των ικανότατων εκπαιδευτικών τους, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα καλλιεργώντας το χορευτικό και το εκφραστικό τους ταλέντο και είναι έτοιμοι την Κυριακή να θέλξουν και να διασκεδάσουν τους τυχερούς που θα παραβρεθούν και θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
festival-xoron1Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ διανθίζεται με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τις καθηγήτριες Κούκου Αλεξάνδρα, Γεωμπρέ Βασιλική και την μαθήτρια Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα. Στα μουσικά όργανα θα συνοδεύσουν οι μαθητές: Νίκος Κολιώνης, Σπύρος Τσοπάνας, Βασίλης Κολιώνης και Νίκος Βάτσιος.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την ευθύνη του κ. Ρένου Χριστοδουλίδη-Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Αντιδημάρχου Θέρμου κ. Γιάννας Καλημέρη, η οποία και θα παρουσιάσει την εκδήλωση.

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button