ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

16 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και μία “καμπάνα” 5.000€ από την Α/Δ Ακαρνανίας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, χθες, Πέμπτη, βεβαίωσε 16 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, εκ των οποίων τα 14 αφορούσαν πεζούς και τα 2 οδηγούς.

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000€ σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, καθώς βρισκόταν σε λειτουργία, παρά την απαγόρευση που βρίσκεται σε ισχύ.

Επιπρόσθετα, στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι και σήμερα 24-4-2020 και ώρα 06:00 έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.597 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις ως εξής:

Ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

• Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας : 1.608 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας : 946 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας : 576 παραβάσεις
• Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας : 467 Παραβάσεις

Στις 23-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 67 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκε μια παράβαση και συνελήφθη ένα άτομο στην Ακαρνανία.

Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button