ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

14ημερη καραντίνα σε Αιτωλικό-Οινιάδες προτείνει η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου

H πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου, Όλγα Δασκαλή με επιστολή της στο δήμαρχο Μεσολογγίου την οποία και κοινοποιεί σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου προτείνει την κατάθεση αιτήματος στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθούν σε 14μερη καραντίνα οι δημοτικές ενότητες Αιτωλικού και Οινιαδών

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Προτείνουμε να μεταβιβάσετε αίτημα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, οι περιοχές του Αιτωλικού και του Νεοχωριου να κηρυχθούν επίσημα σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Τα τρία επιβεβαιωμενα σημερινά νέα κρούσματα μπορεί να έχουν γεωμετρική πρόοδο αν δεν δράσουμε άμεσα.”

Όμως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει σε μια περιοχή τα κρούσματα να είναι περισσότερα από πέντε και ως εκ τούτου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να συμβεί η υποβολή τέτοιου αιτήματος”.

Να σημειωθεί τέλος ότι η επιστολή της κ. Δασκαλή δεν εστάλη σε μέσα ενημέρωσης από την ίδια ούτε από συνεργάτη της για δημοσίευση, αλλά περιήλθε σε γνώση του https://messolonghinews.gr/ που θεώρησε σωστό να δημοσιοποιήσει το αίτημα της προκειμένου να αναδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς στην προάσπιση της Υγείας δεν χωρούν “κοντόφθαλμες” προσεγγίσεις και πολύ δε, περισσότερο απόψεις που διακινούνται περί μη ύπαρξης της νόσου.

messolonghinews.gr

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button