ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

14χρονη στην Κω κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε ο πατριός της

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Κω η καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 14 χρόνων σήμερα, σε βάρος του πατριού της για τον οποίο υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων και ως το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ανήλικη, ο 52χρονος πατριός της εκμεταλλευόταν την σχέση που είχε μαζί της και το γεγονός ότι ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας και την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της, χαϊδεύοντάς την συστηματικά στα γεννητικά της όργανα, ενώ είχε προσπαθήσει και να βγάλει με τη βία τα ρούχα της.

Η κατάθεση της 14χρονης δόθηκε το πρωί της Παρασκευής παρουσία παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που διέταξε περαιτέρω έρευνα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται να κληθεί ο 52χρονος σε προανακριτική απολογία.

Protothema.gr

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button