Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

1363 παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αιτωλοακαρνανία

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις αστυνομικές αρχές.

Από την 06:00 ώρα της 23-03-2020, ημέρα έναρξης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, μέχρι και σήμερα 22-4-2020 και ώρα 06:00 έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.451 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.


Για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας έχουν βεβαιωθεί 900 παραβάσεις και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 463 παραβάσεις.

Στις 21-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 109 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία τα 4 αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκε μια παράβαση και συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Αιτωλοακαρνανία.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, υπογραμμίζουν οι αρχές.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button