Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

1314 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι και σήμερα 21-4-2020 και ώρα 06:00 έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.342 παραβάσεις που επισύρουν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας κατεγράφησαν 861 παραβάσεις ενώ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 453 παραβάσεις.

Στις 20-4-2020 στη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, από τα οποία τα 8 αφορούσαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ, για απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων εκτός Περιφερειακής Ενότητας.

Παράλληλα για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν δύο άτομα στην Αχαΐα και στην Αιτωλοακαρνανία.

“Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας” υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά οι αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button