ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

13033: Τα νέα δεδομένα από αύριο στα sms για click away αγορές, η νέα ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας

Νέα δεδομένα από αύριο για το sms στο 13033, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα λιανεμπορίου με clickaway. Αλλαγή και στην ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ανοίγουν αύριο τα καταστήματα λιανεμπορίου… αλλά με click away με διευρυμένο ωράριο και αυστηρά μέτρα στην τήρηση των αποστάσεων.


Από αύριο λοιπόν, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, μπαίνουν στη ζωή μας τα ψώνια με click away, και έτσι όσοι επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από κατάστημα, κατόπιν πάντα συνεννόησης, θα πρέπει να στείλουν sms στο 13033 με τον κωδικό 2.

Παράλληλα αύριο επιτρέπεται και η προαιρετική λειτουργία των σούπερ μάρκετ.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα καταστήματα και παραμονή περισσότερων από 9 ατόμων στις ουρές, ενώ παράλληλα, αυστηρή θα είναι και η τήρηση του ωραρίου, καθώς ο καταναλωτής οφείλει να παραλάβει άμεσα την παραγγελία του, προκειμένου, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες θα επιφέρουν και τα καθέκαστα πρόστιμα.

Πώς θα γίνεται η αγορά με click away

– Η εξ αποστάσεως υποχρεωτική προαγορά των αγαθών (ηλεκτρονική και τηλεφωνική παραγγελία) και παραλαβή από την είσοδο του καταστήματος θα γίνεται από ένα (1) και μόνο άτομο.
– Απαγορεύεται η είσοδος πελατών στο κατάστημα.
Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη, είτε τιμολόγιο είτε μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία: α) Επωνυμία –Διεύθυνση –ΑΦΜ- Χρονικό διάστημα παραλαβής.
– Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά και με POS.
– Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ πελατών και έως 9 άτομα παρόντα (ουρά).
– Αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο- βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, πλέον δε της απόδειξης προαγοράς του προμηθευτή.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button