Μουσική

12η συνάντηση χορωδιών στο Αγρίνιο

pol-mousikiΤο Σάββατο στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην  αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, τέσσερα χορωδιακά σχήματα θα παίξουν μουσική στο πλαίσιο της 12ης συνάντησης χορωδιών.

Η ανακοίνωση των Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου και του «Ορφέα» αναφέρει:

«Όταν η τέχνη συναντάει τη μουσική και η πολυφωνία γίνεται συναίσθημα και ένωση ψυχών, μέσα από τη χορωδιακή πράξη, η Γ.Ε.Α. και ο Ορφέας, οι δύο ιστορικοί σύλλογοι του Αγρινίου, σας μεταφέρουν για μια μοναδική βραδιά στο μαγικό κόσμο των αισθήσεων. Επιστρατεύουν όλο το μεράκι και την εμπειρία τους για να σας ταξιδέψουν εν όψει και των Άγιων ημερών στα μονοπάτια της πολυφωνικής μουσικής».

    Έτσι, το Σάββατο στις 29 Νοεμβρίου και ώρα επτά το βράδυ στην εξαίρετη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου της πόλης, τέσσερα λαμπερά χορωδιακά σχήματα σας περιμένουν να πασπαλίσουν με χρυσόσκονη  τις καρδιές σας.

   Η χορωδία του μουσικού ομίλου Σπάρτης, η χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση» Αθηνών, η χορωδία «Αλθαία» του Μουσικού Σχολείου της πόλης και η χορωδία του «Ορφέα» αγκαλιάζουν το φιλόμουσο κοινό της πόλης και της περιοχής. Παράλληλα αποτείουν φόρο τιμής στον συνθέτη και δημιουργό Δημήτρη Παπαποστόλου που ανάλωσε τη ζωή του στη χορωδιακή πράξη της Πατρίδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close