Ροή ΕιδήσεωνΣτοίχημα

10 συμβουλές για τα ζωντανά στοιχήματα που πρέπει να θυμάστε

Μια ιδιαίτερη κατηγορία των στοιχημάτων είναι αυτά που πραγματοποιούνται ζωντανά την ώρα που διεξάγεται ο κάθε αγώνας.

Η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη, καθώς μπορείτε να ποντάρετε ζωντανά στην εξέλιξη του παιχνιδιού και απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις και αντανακλαστικά. Έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες στα ζωντανά στοιχήματα.


Βασιστείτε στα στατιστικά και όχι σε συναισθηματισμούς

Ακούγεται εύκολη συμβουλή, αλλά πρακτικά ίσως να μην είναι. Ιδιαίτερα αν ασχολείστε με το πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο, ίσως ήδη να έχετε μία αγαπημένη ομάδα την οποία παρακολουθείτε καιρό (ή και χρόνια) και φυσικά θέλετε να τη δείτε να κερδίζει.

Όμως, για να είστε επιτυχημένοι στο ζωντανό στοίχημα, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να εκτιμήσετε σωστά το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας, ακόμα και αν πρέπει να ποντάρετε ότι η αγαπημένη σας ομάδα θα χάσει. Αυτό δεν αποτελεί «προδοσία» για την ομάδα σας, αλλά έξυπνη διαχείριση των χρημάτων που αφιερώνετε στο στοίχημα.

Χρησιμοποιήστε αξιόπιστες ιστοσελίδες για το στοίχημα 

Η νούμερο ένα αρχή που θα πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας είναι ότι πρέπει να εμπιστεύεστε πλήρως την ιστοσελίδα που θα επιλέξετε για τα στοιχήματά σας. Δυστυχώς, στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί απατεώνες που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και να πάρουν τα χρήματά σας. Για αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη ιστοσελίδα, η οποία θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας και ελέγχου.

Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τη στρατηγική σας.

Εξειδικευτείτε σε ένα άθλημα

Ευτυχώς οι επιλογές για τα στοιχήματα είναι πάρα πολλές και έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το αγαπημένο σας άθλημα για να στοιχηματίσετε.  Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να επιλέξετε ένα μόνο άθλημα για τα στοιχήματά σας και να αποκτήσετε εξειδίκευση σε αυτό. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα πρακτικό αν θελήσετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη στρατηγική, καθώς θα σας γλιτώσει αρκετό χρόνο.

Μην ξεχνάτε ότι για να έχετε μια επιτυχημένη στρατηγική, θα πρέπει να κάνετε ενδελεχή έρευνα για τα προηγούμενα αποτελέσματα και το τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο άθλημα. Οπότε, ίσως είναι αδύνατον να μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για πολλά αθλήματα.

Αξιοποιήστε τις προσφορές και τα μπόνους

Οι περισσότερες ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να στοιχηματίσετε ζωντανά προσφέρουν τόσο διάφορα μπόνους εγγραφής και καταθέσεων όσο και ελκυστικές προσφορές. Προκειμένου να δείτε αυτές τις προσφορές θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην εκάστοτε ιστοσελίδα. Οπότε, μετά την εγγραφή σας μην παραλείψετε να δείτε την αντίστοιχη ενότητα.

Καθορίστε τα όριά σας

Αν είστε νέος στον χώρο των στοιχημάτων θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από την αγωνία της στιγμής και τη μεγάλη λαχτάρα να δείτε τα στοιχήματά σας να αποδίδουν. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε πολλά χρήματα, κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα.

Έτσι, θα ήταν έξυπνο να ορίσετε από πριν πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τα στοιχήματά σας και να κατανείμετε ανάλογα το ποσό στις διάφορες επιλογές.

Καταγράψτε τις κινήσεις σας

Μην πέσετε στην παγίδα ότι έχετε καλή μνήμη και ότι θα μπορείτε εύκολα να θυμάστε τα στοιχήματα που βάλατε στο παρελθόν. Είναι βέβαιο ότι από ένα σημείο και μετά θα ξεχάσετε τις κινήσεις που έχετε κάνει. Έτσι, δημιουργήστε ένα αρχείο στο οποίο θα καταγράφετε αναλυτικά τι στοιχήματα έχετε θέσει, πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει και ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τόσο τα χρήματα που έχετε δώσει για τα στοιχήματα, όσο και να ανακαλύψετε τυχόν μοτίβα στις ενέργειές σας που θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε τη στρατηγική σας.

Αξιολογήστε όλες τις διαθέσιμες επιλογές

Πλέον, οι διάφορες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν πολλές επιλογές αναφορικά με το είδος του στοιχήματος που μπορείτε να κάνετε. Έτσι, δεν είναι ανάγκη να στοιχηματίσετε μόνο στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ή στο ποια ομάδα θα κερδίσει. Προσπαθήστε να πειραματιστείτε με άλλες εκδοχές, όπως το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα βάλει το πρώτο γκολ ή το ποιος θα είναι ο συνολικός αριθμός των γκολ που θα μπουν στο παιχνίδι. Ένα άλλο στοίχημα που μπορείτε να βάλετε είναι το ποια ομάδα θα κερδίζει μέχρι το πρώτο ημίχρονο.

Σκεφτείτε τα λιγότερο γνωστά στοιχήματα

Όσοι γνωρίζουν επιφανειακά πράγματα σχετικά με ένα άθλημα, αποφασίζουν να στοιχηματίσουν μόνο στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Premier League. Όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις οι αποδόσεις αυτών των αγώνων δεν αφήνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε άλλους αγώνες σε λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα του εξωτερικού και να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Για να είναι επιτυχημένη αυτή η στρατηγική, θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει αρκετή έρευνα και να έχετε δει στατιστικά στοιχεία για να ξέρετε τις επιδόσεις κάθε ομάδας.

Εκτιμήστε κάθε νίκη

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι πάντα. Είναι πολύ σημαντικό ορισμένες φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμάτε όλα όσα έχετε επιτύχει έως τώρα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να εκτιμάτε ακόμα και τις μικρές νίκες που μπορεί να επιτύχετε, ίσως να μην είναι τόσο φαντασμαγορικές, αλλά σίγουρα αξίζει να επαινέσετε τον εαυτό σας και να ενισχύσετε έτσι την αυτοπεποίθησή σας για να πάτε παρακάτω. Άλλωστε, ακόμα και αυτές αυξάνουν την εμπειρία σας και σας προετοιμάζουν για μεγαλύτερα στοιχήματα.

Διαβάστε όσο μπορείτε

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε στα ζωντανά στοιχήματα, πρέπει να έχετε όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο στις δύο ομάδες. Αυτό αφορά τους παίκτες που παίζουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, τις κινήσεις του προπονητή αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως και αν παίζουν εντός έδρας ή όχι.

Έτσι, θα πρέπει πριν την έναρξη του αγώνα να έχετε κάνει την έρευνά σας και να έχετε διαβάσει όσο γίνεται περισσότερα για το άθλημα και τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν. Για δική σας ευκολία, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες αξιόπιστες ιστοσελίδες, να τις βάλετε στους σελιδοδείκτες σας και να τις επισκέπτεστε συχνά.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι τα αποτελέσματα των ενεργειών σας μπορεί να μην είναι πάντα αυτά που θα θέλατε. Όσο καλή και αν είναι η στρατηγική σας, τα παιχνίδια στα οποία ποντάρετε μπορεί να έχουν κάποιες ανατροπές. Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία των στοιχημάτων, ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και δυνητικά όλα είναι πιθανά!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button