ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Λουτσέσκου: “Καλή ομάδα με ποιότητα ο Παναιτωλικός”

O Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη και τον Γιάννη Πάγκο για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο, την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και εξήγησε πως ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να λειτουργεί ως οικογένεια!

Πως κύλησε η εβδομάδα για τον ίδιο και την ομάδα…
«Είναι άσχημη η εξέλιξη με τον τραυματισμό του Μαουρίσιο για μένα, για τον ίδιο και την ομάδα. Πρόκειται για έναν φανταστικό παίκτη κι εξαιρετικό χαρακτήρα, που θα λείψει. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί τον είδα αισιόδοξο σχετικά με την περίοδο αποκατάστασης, που θα χρειαστεί. Από την άλλη βέβαια χάνουμε ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή για αρκετό καιρό αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν άμεσα όπως έγινε με την περίπτωση του Βέρνμπλουμ. Και στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς, η ομάδα κάλυψε επιτυχώς το κενό. Η ομάδα μας έχει περισσότερους από 11 βασικούς ποδοσφαιριστές, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο. Δεν χρειάζεται να αλλάξουν σημαντικά πράγματα για να καλύψουμε τα κενά μας αλλά κι αν αλλάξουν η φιλοσοφία μας και το πλάνο μας είναι ίδιο γι’αυτό είμαστε επιτυχημένοι»


Πόσο δύσκολο ήταν να μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε οικογένεια και τι έπαιξε σημαντικό ρόλο προς αυτή την εξέλιξη…
“Είμαι τυχερός γιατί έχω ένα φανταστικό σύνολο παικτών. Δεν είμαι μόνος σε αυτό, υπάρχει ένα ολόκληρο τιμ γύρω από την ομάδα, είναι θέμα καλής επικοινωνίας και σεβασμού για τη δουλειά του καθενός. Όταν όλα λειτουργούν σωστά και υπάρχει σεβασμός όλα πηγαίνουν ρολόι αλλά είναι πολύ σημαντική και η δουλειά που γίνεται γύρω από την ομάδα και αυτό το πιστώνεται η διοίκηση. Ξέρετε ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα αποτελείται από πολλούς ανθρώπους. Και για να αστειευτώ όταν υπάρχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα φταίει μόνο ένας, ο προπονητής. Όλα τα υπόλοιπα είναι ομαδική δουλειά!”

Αν ο τραυματισμός του Μαουρίσιο αλλάζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό…
“Από τώρα θα αρχίσουμε να μιλάμε για μετεγγραφές;;; Είστε σοβαροί; Μάλλον θέλετε να με τρελάνετε. Δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες. Χρειάζεται να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν και για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας.”

Για τον Κάνιας…
“Είναι σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς για εκείνον και για μας τραυματίστηκε μετά τα Χριστούγεννα και έμεινε εκτός. Είναι επαγγελματίας όμως κι ας έχασε έδαφος. Ξέρουμε τις ικανότητές του κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα στο επίπεδο που βρισκόταν ώστε να μας βοηθήσει.”

Για τον Σφιντέρσκι…

“Μίλησα γι’ αυτόν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι καλός, επαγγελματίας και πολύ νέος. Είμαστε χαρούμενοι από αυτόν. Ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει και να βελτιωθεί.”

Για τον Ζαμπά…
“Είναι θετική η επιστροφή του γιατί μπορεί να μας δώσει λύσεις τη στιγμή, που δεν έχουμε τους Πέλκα και Ελ Καντουρί.”

Πότε θα επιστρέψουν Ελ Καντουρί και Πέλκας…
“Ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις. Σε ότι αφορά στον Πέλκα δεν γνωρίζω ακόμη, μιλήσαμε λίγο μετά την προπόνηση. Ελπίζω να τους έχω σύντομα όλους στη διάθεσή μου γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.”

Για τον Πασχαλάκη στην Εθνική…
“Θα είμαι χαρούμενος να τον δω το Σάββατο να αγωνίζεται χωρίς να δεχτεί γκολ. Από ‘κει και πέρα ο ίδιος θα έχει το χρόνο να σκεφτεί την Εθνική. Για τον Πασχαλάκη το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Παναιτωλικό.”

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό…
“Καλή ομάδα με ποιότητα. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο της μπάλας και να ξεκινούν από την άμυνα την ανάπτυξή τους, οι παίκτες είναι επιθετικοί, τρέχουν πολύ, τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο λόγω της φιλοσοφίας του προπονητή και της ποιότητας των παικτών…”

NOVASPORTS | ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ VIDEOS , LIVE STREAMING

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button