ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Για την προβολή του Μεσολογγίου τα έσοδα από τον αποκριάτικο χορό του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, διοργάνωσε το Σάββατο 9 Μαρτίου  αποκριάτικο χορό με στόχο να διαθέσει τα έσοδα για την προβολή της πόλης  στο διαδίκτυο.

Αναλυτικότερα, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος χορός αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, «ώστε να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί χρήματα για τη διαφημιστική καμπάνια του Μεσολογγίου στο διαδίκτυο, διασκεδάζοντας παράλληλα στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων».


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η εκδήλωσε είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πολλοί συμπολίτες μας επέλεξαν να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου στην «Αλατιέρα» στηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Βασίλειος Σπυρόπουλος, μέλη του Συλλόγου μας καθώς και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τη μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας στο πάρτι και για τη στήριξη τους προς τις προσπάθειες μας. Ευχαριστούμε, ακόμη, τους ιδιοκτήτες της «Αλατιέρας» κ. Ιωάννη και Διονύσιο Βισβίκη για την ευγενική παραχώρηση του εξαιρετικού καταστήματός τους για τον αποκριάτικο χορό μας.

Ευελπιστούμε και οι επόμενες εκδηλώσεις μας να έχουν παρόμοια συμμετοχή από τους συναδέλφους και συμπολίτες μας και να είναι εξίσου επιτυχημένες!

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button