Το συνηθισμένο «χάος» στο βροχερό Αγρίνιο: Αγία Τριάδα-Παπαστράτου σε 35′

Βροχερή ήταν η Παρασκευή που πέρασε στο Αγρίνιο και πολίτες που επικοινώνησαν με το agriniopress θίγουν το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο κέντρο της πόλης.

Τις ώρες αιχμής, πόσο μάλλον όταν η βροχή κάνει την εμφάνισή της, η κατάσταση είναι εξαιρετικά… επίπονη για όσους βρίσκονται πίσω από το τιμόνι σε κεντρικές οδούς.


«Μία απόσταση λιγότερο από 2 km με αφετηρία την περιοχή της Αγίας Τριάδας και προορισμό την Παπαστράτου, ίσως τον πιο γνωστό δρόμο του Αγρινίου, προσπαθώντας να φτάσω στην επιχείρησή μου, την διένυσα σε χρόνο 35 λεπτών», υπογραμμίζει οδηγός στο agriniopress.

Το μποτιλιάρισμα το οποίο επικρατούσε στην οδό Γοργοποτάμου αλλά και στις παρακείμενες οδούς ταλαιπώρησε πολύ εργαζόμενους και καταστηματάρχες αλλά και ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να κάνουν τα ψώνια και τις δουλειές τους στο κέντρο του Αγρινίου.

Το κομφούζιο εντείνεται από τις εργασίες σε οδούς που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ θίγεται από τους οδηγούς και το γεγονός ότι το μοναδικό δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση αυτή τη στιγμή που βρίσκεται στην περιοχή των σφαγείων έχει κλείσει προκειμένου να φιλοξενήσει το χριστουγεννιάτικο Λούνα Παρκ.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο κυκλοφοριακό