Αγρότες

Γκάφα με τις προθεσμίες για την προώθηση της φέτας – παραιτήσεις ζητά ο Αποστόλου

Απίστευτη κυβερνητική γκάφα – Χάθηκαν οι προθεσμίες για την διεκδίκηση Ευρωπαϊκών αποζημιώσεων για την Φέτα – Ήταν η δεύτερη φορά που χάθηκε η προθεσμία αφού μας είχαν δώσει και παράταση
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε 6,5 εκ ευρώ για την προώθηση της Ελληνικής φέτας. Το Υπουργείο είχε λάβει ήδη δύο παρατάσεις πριν την χθεσινή γκάφα!!

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, σε μια προσπάθεια να βγάλει από πάνω τις τις ευθύνες, ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, ο κ. Αποστόλου αναφέρει πως ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση είναι η ευθύνη που φέρουν ώστε να χαθούν οι προθεσμίες σύναψης συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και σε τρίτες χώρες.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική προθεσμία υπογραφής σύμβασης για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, έληγε στις 13 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close