Pressαρίσματα

Από τον Μάο στην εισήγηση για τα προαπαιτούμενα!

triantafyllou-bouli1Να πω την αλήθεια δεν το ‘ξερα αλλά για να το λέει η Αυγή η Βουτσινά έτσι θα είναι. Εισηγήτρια των 70 περίφημων προαπαιτούμενων στην Βουλή των Ελλήνων προχθές ήταν η συμπατριώτισσά μας η Μαρία η Τριανταφύλλου! Και η Αυγή η Βουτσινά της αφιέρωσε το παρακάτω κειμενάκι στον λογαριασμό της στο facebook:

«Η Μαρία έβγαινε στο Μεσολόγγι και στην ευρύτερη περιοχή, ζητώντας να την ψηφίσουν, προτάσσοντας το ήθος και τις αξίες της…
Η ίδια Μαρία είναι η εισηγήτρια των 70 νέων προαπαιτούμενων…
Την επόμενη φορά Μαρία που θα σε πετύχω κάπου… με το στυλάκι των 70 καρδιναλίων που έχεις αποκτήσει….να κρυφτείς…»

Τάδε έφη η Αυγή η Βουτσινά και δεν χωράει συζήτηση. Γιατί δεν χωράει συζήτηση; Μα γιατί τα post της είναι γεμάτα αποθέωση από κάτω και προτροπές για γιαούρτια και «ξύλο μέχρι δάκρυας»(αλήθεια έτσι λέει μία από κάτω!). Και κάμποσα like και γενικά ένα λαϊκό έρεισμα πολύ σημαντικό.
[wp_ad_camp_2] Και γιατί η Μαρία η Τριανταφύλλου είναι σχεδόν απίθανο να μην έχει ακούσει για την Αυγή τη Βουτσινά αφού στα ίδια ξεσηκωμένα και αντιμνημονιακά μετερίζια ήταν κάποτε.

Βλέπετε, όπως η Μαρία η Τριανταφύλλου προέρχεται από την ΚΟΕ που είναι ένα μαοϊκό σχήμα(χαρά στο κουράγιο τους πάντως, ούτε στην Κίνα δεν έχει αποτέτοιους πια) έτσι και η Αυγή η Βουτσινά είναι μια πασσιονάρια του «όχι» και ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως ψήφισε και στήριξε ΣΥΡΙΖΑ και νιώθει προδομένη.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μέσα Ιουλίου του 2015 ήταν η διαδηλώτρια που προχώρησε στο κάψιμο της σημαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδήλωση της πλατείας Συντάγματος και οι φωτογραφίες πήραν πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Στην φιλόξενη εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “στον ενικό” στις αρχές Δεκεμβρίου του 2013 είχε πει στον τότε υπουργό Βρούτση το διάσημο «σήμερα κηδεύτηκε ένα κοριτσάκι 13 ετών που πέθανε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι. Σας θεωρώ ηθικό αυτουργό εσάς και όλους τους συνυπεύθυνους που υπογράφετε αυτές τις αποφάσεις με την Τρόικα. Θέλω να ρωτήσω αν κοιμάστε τα βράδια. Εγώ στην θέση σας δεν θα κοιμόμουν. Θα είχα τύψεις. Εσάς προσωπικά δεν σας δέχομαι ούτε σαν υπουργό ούτε σαν υπουργό μου! Ντροπή και αίσχος!»

Κάπου εκεί, δηλαδή, στα 2013 εγκαινιάστηκε από την Αυγή την Βουτσινά στην εκπομπή του Νίκου του Χατζηνικολάου η ρητορική για τα μαγκάλια, η ρητορική που έφερε στην εξουσία δηλαδή την πρώην μαοϊκή την Μαρία την Τριανταφύλλου που προχθές ήταν εισηγήτρια στα προαπαιτούμενα!

Τι κύκλους κάνει η ρημάδα η ζωή! Αλλά πρέπει να πούμε κι ετούτο: εμείς οι αντιδραστικοί, οι κακοί, προτιμούμε χίλιες φορές την Μαρία την Τριανταφύλλου να είμαστε ξηγημένοι. Διότι πολύ απλά, με όσα πρεσβεύει η Αυγή η Βουτσινά αποδεδειγμένα ο μισθός φτάνει να πάρεις μισό κοτόπουλο και ροδάκινα με δελτίο κι  ας παίρνεις δώρα, μερίσματα και 3.000.000 δραχμές το μήνα.

Πρέπει να θυμάται η Μαρία η Τριανταφύλλου τι έλεγε παλιά. Όχι μόνο για να είναι ειλικρινής αλλά διότι μόνο οι «προοδευτικοί» Έλληνες μπορούν να νικήσουν την παλαβομάρα των ultra αριστερών και των ultra πατριωτών. Οι «συντηρητικοί» στην Ελλάδα και οι φιλελέ δεν έχουν καν ιδεολογία, άσε που ανάθεμα κι αν έχουν ανοίξει βιβλίο ποτέ. Οπότε, Μαρία Τριανταφύλλου έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου…

 

η συντακτική προαπαιτούμενη μονάδα

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close