Γεγονότα

Αρκετή δουλειά για την Πυροσβεστική στο Αγρίνιο

geg-pyrosvestiki
Σε τρία διαφορετικά περιστατικά κλήθηκε να επέμβει σήμερα το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, στις 5:05 το απόγευμα έγινε κλήση για φωτιά που προκλήθηκε από ατύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών βαψίματος σε γραφείο επί της οδού Σταΐκου στο Αγρίνιο, όταν από το φλόγιστρο με το οποίο το συνεργείο καθάριζε τα πατζούρια πριν τα βάψει προκλήθηκε φωτιά μικρής έκτασης σε κλειστό χώρο για την οποία χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική. Έπειτα από την άμεση επέμβαση της υπηρεσίας με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο η φωτιά κατασβήστηκε σε περίπου 15 λεπτά, πριν πάρει μεγαλύτερη έκταση.


Δύο περίπου ώρες αργότερα, γύρω στις 7:30 έγινε νέα κλήση στην Π.Υ., αυτή τη φορά για φωτιά που ξέσπασε σε όχημα μπροστά από τους Ορυζόμυλους κοντά στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο. Ευτυχώς στο συγκεκριμένο περιστατικό άμεση ήταν και η αντίδραση των ανθρώπων της περιοχής που με λάστιχα νερού κατάφεραν να σβήσουν την Πυρκαγιά, πριν ακόμη φτάσουν στο σημείο τα δύο οχήματα και οι πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν από την υπηρεσία.

Τέλος, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χωράφι στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, η οποία ξέσπασε λίγο μετά της 8:00 το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάψει μόνο ξερά χόρτα. Δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο έχουν περιορίσει τη φωτιά, η κατάσβεση της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button