Γεγονότα

Δυο συλλήψεις για το δυστύχημα στα Αχυρά (φωτο)

geg-atyxima-axyraΣε δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι στα Αχυρά του Ξηρομέρου κατά τη διάρκεια εργασιών που είχαν να κάνουν με τη ρίψη υγρού τσιμέντου, σε κατασκευή που γίνονταν στο πλαίσιο των εργασιών για το φράγμα.
Όπως είναι γνωστό ένας από τους εργάτες , ηλικίας 44 ετών από το Αγρίνιο, θάφτηκε κυριολεκτικά κάτω από την πλάκα που κατέρρευσε πέφτοντας σε τσιμέντο ταχείας πήξεως και σίδερα και έτσι έχασε τη ζωή του, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των συναδέλφων του να τον βοηθήσουν, ενώ ζωντανοί ανασύρθηκαν δύο ακόμη που είχαν επίσης εγκλωβιστεί.
Από την Αστυνομία έχει ήδη συλληφθεί ένας τεχνικός 38 ετών ενώ μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο πρόκειται να συλληφθεί και ένας ακόμη 43χρονος υπεργολάβος επίσης από το Αγρίνιο, που τραυματίστηκε ελαφρά την ώρα του δυστυχήματος.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες και παράβαση του ΓΟΚ και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου.

Ο δεύτερος τραυματίας είναι επίσης τραυματισμένος ελαφρά και είναι Αλβανικής υπηκοότητας.


φωτο 1

φωτο 4

katounanews fragma axyron φωτο: http://katounanews.blogspot.gr/etoimh 2

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button