Γεγονότα

Σήκωσαν «μπαϊράκι» στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

nosokomeiomesologgiou

Με απόφαση του το Συμβούλιο Διοίκησης της νοσηλευτικής μονάδας του Μεσολογγίου, δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις μετακίνησης προσωπικού από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, που λαμβάνονται από τον διοικητή των μονάδων υγείας του νομού κ. Δημητρογιάννη.

Στο σχετικό έγγραφο που παρουσιάζει το site onairnews.gr , γίνεται  λόγος για αποφάσεις που οδηγούν στην οριακή λειτουργία των υπηρεσιών του νοσοκομείου του Μεσολογγίου και ζητείται η παρέμβαση της 6ης ΥΠΕ.
(σ.σ. αξίζει να σημειωθεί πως οι αποφάσεις του Συμβουλιου Διοίκησης δεν είναι δεσμευτικές)


Αναφέρει χαρακτηριστικά το onairnews.gr:

Διαβάστε Επίσης

«Ο διοικητής των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ζητά συνέχεια την μεταφορά προσωπικού και γιατρών απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το Αγρίνιο την στιγμή που το προσωπικό του Μεσολογγίου προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο σε όλους τους κατοίκους της περιοχής Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.

Αδειάζει το νοσοκομείο του Μεσολογγίου ,δεν το αφήνει να λειτουργήσει την στιγμή που ο ίδιος φεύγει από την διοίκηση των νοσοκομείων.

Επίσης κύριε διοικητά γιατί εδώ και δυο μήνες περίπου δεν στέλνεται τον αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όταν ήδη έχετε στα χέρια σας την έκθεση από τον διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου ,που εσείς ζητήσατε, και αφήνεται τον αξονικό τομογράφο στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου να σαπίζει?

Ύστερα από όλα αυτά το συμβούλιο διοίκησης νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΎΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!
koi-eggrafo-nosokomeio-mesologgiΗ απόφαση τους έχει ήδη μεταβιβαστεί στον διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ στην γραμματεία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας.

Το ΤΕΙ Μεσολογγίου λειτουργούσε και ήταν μέσα στα 5 καλύτερα και το κλείσατε! Το νοσοκομείο Μεσολογγίου λειτουργούσε και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού του.

Αν δεν θέλετε να το βοηθήσετε τουλάχιστον μην του βάζετε εμπόδια και αφήστε το να λειτουργεί και να εξυπηρετεί ακόμη και ασθενείς που έρχονται από άλλες πόλεις της Ελλάδας να χειρουργηθούν από συγκεκριμένους γιατρούς του νοσοκομείου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το νοσοκομείο Μεσολογγίου είχε παίξει με ρεπορτάζ σε μεγάλα Αθηναϊκά κανάλια για τις επιτυχίες του.

Δυστυχώς όπως στον αγώνα για το ΤΕΙ ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν έτσι και για το νοσοκομείο είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν.»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button