Παναιτωλικος

Αλλάζει ο τρόπος ανάδειξης του MVP-Kαμαρά, Γκάλο και Μπακάκης οι υποψήφιοι

pan-panai-mvpΗ ΠΑΕ Παναιτωλικός, έδειξε σήμερα την πρόθεση της να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας σε κάθε αγώνα.

Πλέον οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στο site της ΠΑΕ δεν θα γίνονται μεταξύ όλων των παικτών που παίζουν σε κάθε αγώνα αλλά μεταξύ των τριών καλύτερων τους οποίους και θα επιλέγουν οι δημοσιογράφοι, που καλούνται να συμπληρώνουν μια σχετική φόρμα. (φωτο)


Οι τρεις επικρατέστεροι από τις επιλογές των  ατόμων  που καλύπτουν δημοσιογραφικά τους εντός έδρας αγώνες του Παναιτωλικού, θα μπαίνουν στη συνέχεια στην ηλεκτρονική ψηφοφορία στο site της ΠΑΕ.

Eτσι, ο Ανρί Καμαρά, ο Ροντρίγκο Γκάλο και ο Μιχάλης Μπακάκης πρώτευσαν τις επιλογές των δημοσιογράφων στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τη δική τους επιλογή ανάμεσα στους τρεις επικρατέστερους, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της ομάδας στην 18η αγωνιστική στην καθιερωμένη ψηφοφορία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως το μεσημέρι της Τετάρτης και την επόμενη θα γίνει η απονομή του βραβείου στον MVP.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button