Όλα τα Σπορ

Στην εθνική ομάδα taekwondo άλλοι τρεις αθλητές του Α.Σ. Θησέας

spo-kakarelisΆλλη μια μεγάλη διοργάνωση τελείωσε για την ομάδα του Α.Σ. Θησέας . Ο Σύλλογος για μία ακόμη φορά κατάφερε να διακριθεί και να βάλει τρεις αθλητές στην εθνική ομάδα  των παιδιών – κορασίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
“Ο Σύλλογος κατάφερε να κερδίσει με πολύ δύσκολα παιχνίδια 3 μετάλλια αλλά και αρκετές 5ες θέσεις αποδεικνυοντας ακόμη μια φορά ότι κρατάει το  taekwondo  ψηλά τόσα χρόνια. Φέτος μετά τους  Καλλιφωνης Χριστοφορος εθνική ομάδα Ανδρών και εθνική ομάδα Νέων, Μεσυνδιανου Ρέα  εθνική ομάδα Νέων άλλοι 3 αθλητές μας κατάφεραν να μπουν στην εθνική ομάδα παίδων  μέσα από το Presidents Cap όπου συμμετείχαν 2200 αθλητές από όλο τον κόσμο. Όλοι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κερδίζοντας πολλούς αγώνες  αλλά κάποιοι δεν κατάφεραν να πάρουν το μετάλλιο κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια και πήραν απευθείας την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  είναι:
Μπιτσικωκου Δήμητρα Χάλκινο μετάλλιο -55 κιλά κορασιδων
Τσιγκα Αρετή χάλκινο μετάλλιο -29 κιλά κορασιδων
Γιώργος  θεοδωσιου χάλκινο μετάλλιο  -61 κιλά παίδων
Ο Σύλλογος ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους γονείς που  εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και μπορούν και επιλέγουν σωστά για τα παιδιά τους.  Είχε λίγες συμμετοχές αλλά απέσπασε αρκετά μετάλλια αποδεικνυοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στους συλλόγους από τους προπονητές Κακαρελη Νικο -Ζωή. Ευχαριστούμε πολύ και για την βοήθεια τους τελευταίους 4 μήνες του συνεργάτη μας πλέον Balazs Toth ο οποίος είναι από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης κι έχει δεθεί μαζί μας σαν μια οικογένεια. Όλοι μαζί στο μέλλον ελπίζω πως θα φέρουμε αρκετά μετάλλια σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε διοργάνωση απλά και με την συμμετοχή τους αφού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα. Kakarelis team -Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια! ! !”
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button