Παναιτωλικος

Έχασε ύψος (3-0) video

sup-asteras-panaitolikos3

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε πριν από λίγο ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη. Έχασε από τον Αστέρα με 3-0 ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι γηπεδούχοι αξιοποιούσαν τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν

Ο Παναιτωλικός που παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Ξάνθη.  Βρέθηκε από πολύ νωρίς (μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο) πίσω στο σκορ και το έργο του έγινε από πολύ νωρίς περισσότερο  δύσκολο. Η αντίδραση του Παναιτωλικού μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε ήταν αναιμική, παρόλα αυτά όμως θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 22΄αν ο Καλί σημάδευε τα δίχτυα και όχι το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.


Τρία λεπτά όμως αργότερα το παιχνίδι όσον αφορά το νικητή φάνηκα να παίρνει πρόωρο τέλος όταν ο Ζησόπουλος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ράφαελ και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αμυντικά λάθη και κενά που παρουσίασε η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασαν πολλές φορές κοντά σε ένα τρίτο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία την απώλεια πέναλτι του Ουσέρο που απέκρουσε ο Ράφαελ. Δυστυχώς για την ομάδα του Αγρινίου το τρίτο γκολ των γηπεδούχων δεν αποφεύχθηκε και αυτό ήρθε στο 60΄με τον Καράσκο, ο οποίος στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού πλάσαρε από κοντά εύστοχα.

Στο υπόλοιπο διάστημα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι παίχτες του Παναιτωλικού χωρίς ψυχολογία δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Είχαν πάντως δυο καλές στιγμές για να πετύχουν το γκολ της τιμής με τους Θεοδωρίδη (δοκάρι) και Μπακάκη.

Η ομάδα του Αγρινίου στα δυο τελευταία εκτός έδρας ματς γκρέμισε ότι είχε καταφέρει να οικοδομήσει στηριζόμενη στην καλή αμυντική του λειτουργία. Στα πρώτα 11 ματς του πρωταθλήματος είχε δεχτεί μόλις 7 γκολ, ενώ στα δυο ταξίδια μακριά από το Αγρίνιο επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές του 6 γκολ. Οι αλλαγές που έγιναν στο σημερινό παιχνίδι είτα αναγκαστικές (Μπικέι) είτε για λόγους τακτικής (μέσα Μπελόν, έξω Μπόγιοβιτς) δεν κατάφερνα να βελτιώσουν την εμφάνιση της ομάδας . Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες σίγουρα υπάρχει προβληματισμός και το ζητούμενο είναι η αντίδραση της ομάδας. Αυτά όμως πρέπει να γίνουν γρήγορα αφού ακολουθούν συνεχόμενοι δυο αγώνες Τετάρτη και Δευτέρα στο Αγρίνιο με Ατρόμητο και Πανιώνιο για κύπελλο και πρωτάθλημα.

Πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του Μπικέι και να βρεθεί λύση στα πολλά αμυντικά κενά που παρουσιάζει η ομάδα. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα δεν πρέπει να ξεγελά κανένα, αφού οι δυο ήττες έφεραν τον Παναιτωλικό αρκετά βήματα πίσω.  Χρειάζεται σημαντική και σωστή διαχείριση σε μια δύσκολη στιγμή , ώστε ο Παναιτωλικός να επιστρέψει στην πρότερη καλή του παρουσία.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ ημίχρονο

1′ ΓΚΟΛ!!!! 1-0 Ντε Μπλάσις – σέντρα Καράσκο από δεξιά, κεφαλιά Ντε Μπλάσις στα δίχτυα, στο 50ό δευτερόλεπτο του αγώνα!

9′ κίτρινη Ντε Μπλάσις

13′ ευκαιρία Παναιτωλικός – σουτ Καμαρά μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ

22′ δοκάρι Παναιτωλικός – Ο Καλί έκανε γυριστό σουτ, ο Ερνάντεζ ακουμπάει τη μπάλα κι αυτή βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

24′ ευκαιρία Αστέρας – καλό σουτ Καράσκο, διώχνει σε κόρνερ ο Μπρακάλι

25′ ΓΚΟΛ!!!! 2-0 Ζησόπουλος – κόρνερ Ουσέρο, κάκιστη έξοδος Μπρακάλι, κεφαλιά Ζησόπουλου στα δίχτυα

33′ Αναγκαστική αλλαγή για Παναιτωλικό. Ο τραυματίας Μπελόν άφησε την θέση του στον Ιωάννου

39′ Αναγκαστική αλλαγή και για Αστέρα. Ο Ντε Μπλάσις τραυματίστηκε, στη θέση του περνά ο Ναβάρο.

45’+ κίτρινη Καλί

Λήξη ημιχρόνου

Β’ ημίχρονο

51′ σουτ Εντό, μπλοκάρει ο Μπρακάλι

53′ κίτρινη Μελισσάς

54′ Πέναλτι για τον Αστέρα – το κέρδισε ο Μπαράλες από τον Καλί

55′ εκτελεί ο Ουσέρο, αποκρούει ο Μπρακάλι!

56′ μεγάλη ευκαιρία Αστέρα – λάθος του Καλί, ο Καράσκο μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε αλλά ο Μπρακάλι απέκρουσε

57′ αλλαγή Παναιτωλικός – ο Μπόγιοβιτς αντί του Μελισσά

60′ ΓΚΟΛ!!!!!! 3-0 Καράσκο – σέντρα Ουσέρο, “σπάει” το οφσάιντ ο Καράσκο και με πλασέ σκοράρει

65′ Ο Σέτι μπαίνει αντί του Μουνάφο

69′ Αλλαγή για Παναιτωλικό. Ο Μουμίν αντί του Σίλβα Τζούνιορ

73′ Έκλεισε τις αλλαγές του κι ο Αστέρας. Ο Χουάνμα αντί του Μπαράλες.

74′ ευκαιρία Παναιτωλικός – Σουτ του Κούσα, απόκρουση από τον Ερνάντες. Νέο σουτ του Θεοδωρίδη στην εξέλιξη της φάσης, σώζει ξανά ο Βενεζουελάνος.

74′ Δυνατό σουτ του Εντό, περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παναιτωλικού

82′ δοκάρι Παναιτωλικός – σουτ Θεοδωρίδη, ο Ερνάντεζ πετάγεται και αποκρούσει και μετά η μπάλα πάει στο δεξί δοκάρι

Λήξη αγώνα

 

Γ.Μ.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button