Όλα τα Σπορ

Εκπληκτικές εμφανίσεις στο G1 Sofia open ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας

spo-kakarelis-sofia (1)
Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποιησαν για μία ακόμη φορά οι αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας. Ο σύλλογος συμμετηχε στο G1 βαθμολογουμενο πρωτάθλημα της παγκόσμιας ομοσπονδίας taekwondo wtf στην Σόφια με 9 αθλητές όπου κατέκτησε 5 μετάλλια, 1 χρυσό και 4 χάλκινα. Οι αθλητές κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κακαρελη και του συνεργάτη του Balazs Toth κατάφεραν να κερδίσουν δύσκολους αντιπάλους με πανευρωπαϊκες και παγκόσμιες διακρίσεις δείχνοντάς ότι ακόμα μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος taekwondo στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και ένας από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:


“Μπιτσικωκου Δήμητρα χρυσό μετάλλιο στα – 55 κιλά κορασιδων όπου στον 1ο αγώνα πέταξε έξω την πρωταθλήτρια Ευρώπης της κατηγορίας της από την Σερβία σε έναν αγώνα διαφήμιση για το taekwondo. Στον τον δεύτερο αγώνα κατάφερε να κερδίσει την αθλήτρια από την Βουλγαρία όπου είχε μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο τελικό συνέτριψε την αντίπαλο της με 12 πόντους διαφορά και κατέκτησε την πρώτη θέση.

spo-kakarelis-sofia (2)

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Μεσυνδιανου Ρεα όπου κατέπληξε για άλλη μια φορά μετά από 3 αγώνες. Στον δεύτερο αγώνα κατάφερε να κερδίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo κάνοντας ένα εξαιρετικό αγώνα. Στον ημιτελικό αδικήθηκε από την διαιτητρια όπου της στέρησε την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Η αθλήτρια μας είναι μέλος της εθνικής ομάδας taekwondo και αγωνίζεται στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων τον επόμενο μήνα.

Χάλκινο μετάλλιο 3η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας και μέλος της εθνικής ομάδας taekwondo Νέων Καλλιφωνης Χριστοφορος όπου μετά από 3 αγώνες και νικώντας αθλητές με πανευρωπαϊκες διακρίσεις πραγματοποιοντας εξαιρετικές εμφανίσεις ,ηττήθηκε στον ημιτελικό μετά από ισοπαλία, στον ξαφνικό θάνατο.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Καλτση Φαιη όπου αν και τραυματισμενη κατεφερε να κάνει 2 νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από αντικανονικο χτύπημα που δέχτηκε χωρίς να μπορεί να συνεχίσει μένοντας στην 3η θέση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Σιασου Αγγελική μετά από 2 αγώνες και εκπληκτική εμφάνιση ηττήθηκε για ένα πόντο κατακτώντας την 3η θέση.

spo-kakarelis-sofia (3)

Όλοι οι αθλητές μας πήραν τους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

Εξαιρετικέςεμφανίσεις πραγματοποιησαν και οι αθλητές που δεν κατέκτησαν μετάλλια αλλά κέρδισαν δυνατά παιχνίδια.

5η θέση κατέκτησε ο αθλητής μας Αλεξανδοπουλος Θεόδωρος όπου μετά από 3 αγώνες ηττήθηκε στον προ ημιτελικό μετά από λάθος ποινή του διαιτητή όπου του στέρησε το μετάλλιο. 5η θέση κατέκτησε και η αθλήτρια μας Γιαμαλακη Ελένη όπου ηττήθηκε πριν το μετάλλιο από την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πριν τα μετάλλια ηττήθηκαν και οι αθλητές μας Τσιγκα Μαριτινα, Φλωροσκουφης Παναγιώτης και Δημητρακόπουλος Θανασης όπου πραγματοποιησαν πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους και ηττήθηκαν οριακά.

Το ΔΣ του ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια που κάνανε αλλά και τον προπονητη τους Κακαρελη Νικο και τον συνεργάτη του Balazs Toth όπου για μια ακόμη φορά ανέβασαν το Αγρίνιο στις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας Καλλιφωνη Χριστόφορο και Μεσυνδιάνου Ρέα όπου θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα taekwondo στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων τον επόμενο μήνα”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button