Παναιτωλικος

Καμαρά :«Δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο»

pan-panai-olimp-bolou6Ο Ανρί Καμαρά μιλά στο flnews.gr σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον Παναιτωλικό και βάζει τα δεδομένα στη θέση τους.
Εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Παναιτωλικού ήταν ο Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος στράικερ ήταν αναπόσπαστο εργαλείο στα πλάνα του Μάκη Χάβου και βοήθησε την ομάδα του Αγρινίου να κατακτήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι μέρες περνούν, αλλά δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραμονής του στον Παναιτωλικό. Γράφτηκε για τον 36χρονο Αφρικανό ότι έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αμερικής, εξέλιξη που έχει τρενάρει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του στα «καναρίνια».

Ο ίδιος, ωστόσο, με δήλωσή του στο flnews.gr ξεκαθαρίζει ότι μέχρι και τώρα δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τον Παναιτωλικό, ενώ επεσήμανε ότι όσα γράφονται περί πρότασης από την Αμερική είναι φήμες και τίποτα παραπάνω.
Πετύχαμε τον Καμαρά στη Γαλλία, λίγο προτού αναχωρήσει για τη Σενεγάλη, και μας είπε: «Δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς από τον Παναιτωλικό. Δεν έχω καμία πρόταση από την Αμερική, ούτε από άλλη ομάδα. Δεν ξέρω ποιος το είπε αυτό, ούτε τι σκοπό υπηρετεί. Εγώ μόνο διακοπές έκανα στην Αμερική. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αυτή. Αν δεν με θέλουν στην ομάδα, ας με πάρουν να μου το πουν. Δεν είμαι πιτσιρίκι. Είμαι ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού. Ας με πάρουν ένα τηλέφωνο να μου πουν την αλήθεια. Να δω κι εγώ τι θα κάνω…».


flnews.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button