Όλα τα Σπορ

Νίκη και άνοδος: ΠΑΟΚ Καλυβίων – Κεραυνός Μυρτιάς 0-3

spo-paok-myrtiaΤην άνοδο στην Α΄ Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας πανηγυρίζει από χθες ο Κεραυνός Μυρτιάς που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ Καλυβίων με 0-3.

 

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που όπως δείχνουν τα πράγματα θα μπλέξει με τα μπαράζ ανόδου μετά και την νίκη της Παραβόλας και το ψαλίδισμα της διαφοράς στους τρείς βαθμούς. Χρειάζεται μόνο νίκη μέσα στην Παραβόλα την τελευταία αγωνιστική για να πάρει απευθείας την δεύτερη θέση χωρίς αγώνες μπαράζ ενώ με ήττα με πάνω από δύο γκολ διαφορά κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση…


Η ομάδα του Κεραυνού πήρε κεφάλι στο σκορ στο 33′ με τον Ταμπάκη με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 0-2 στο 39′. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γρίβας στο 88′.

 

Το φιλμ του αγώνα:

 

23′ O Αρκουμάνης μπήκε από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά δε βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας και οι αμυντικοί του Κεραυνού απομάκρυναν τον κίνδυνο.

 

25′ Γέμισμα στην περιοχή από φάουλ ο Μπαλάφας χάνει την μπάλα και οι αμυντικοί απομακρύνουν σε πλάγιο.

 

33′ Γκολ 0-1. Πάσα του Προβίδα ο Ταμπάκης μπήκε από αριστερά στην μεγάλη περιοχή πλασάροντας εύστοχα τον Ανδριόπουλο.

 

39′ Γκολ 0-2. Λάθος του Πεσλή ο Σαμψώνας γίνεται κάτοχος της μπάλας και βρίσκει με πάσα τον αμαρκάριστο Ταμπάκη που από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

40′ Σέντρα Γρίβα από δεξιά στον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Ταμπάκη ο Ανδριόπουλος αποκρούει και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει.

 

43′ Σέντρα Γαλλιά κεφαλιά Μυλωνά Ι. αδύναμη ο Μπαλάφας μπλόκαρε.

 

48′ Κάθετη πάσα του Προβίδα ο Ταμπάκης μπήκε μόνος από αριστερά έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ.

 

56′ Λάθος γύρισμα του Καρασσάβα ο Ταμπάκης βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Ανδριόπουλος πρόλαβε με έξοδο και απομάκρυνε.

 

59′ Ατομική προσπάθεια Ταμπάκη που πήρε τις κόντρες έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ.

 

62′ Κόρνερ Σαμψώνα κεφαλιά Ντζάλα ελάχιστα άουτ.

 

64′ Σουτ Σαμψώνα έξω από την περιοχή η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και βρίσκει το κάθετο δοκάρι με την βοήθεια του Ανδριόπουλου.

 

72′ Ο Σαμψώνας εκτελεί φάουλ ο Ανδριόπουλος αποκρούει και ο Ντζάλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσαϊντ.

 

88′ Γκοοολ 0-3. Ο Γρίβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

90′ Σουτ Μυγδάκη έξω από την περιοχή ο Μπαλάφας πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει.

 

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Λεωνίδας Ζαχαράτος):

 

Ανδριόπουλος,  Γαλλιάς (49′ Μυγδάκης), Πεσλής, Μυλωνάς Ν. (61′ Ζαχαράτος Π.), Καρασσάβας, Πύθουλας, Τασούλης, Γαλανόπουλος, Αρκουμάνης, Τσάμης (67′ Ντόβρος), Μυλωνάς Ι.

 

Κεραυνός Μυρτιάς (Βαλάντης Ζώης):

 

Μπαλάφας, Ντίνος, Λιούλιος, Γκορόγιας, Ταμπάκης (84′ Κρανιάς), Ζώης, Ντζάλας (90′ Πατσαούρας), Γρίβας, Κόκκαλης, Σαμψώνας, Προβίδας (79′ Βελέντζας).

 

Πηγή: olatagoal.gr  Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος

 

Δηλώσεις  και σχόλια στο διαδίκτυο έκαναν νωρίτερα δυο παράγοντες, μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ ,σχετικά με το σημερινό αποτέλεσμα και την πορεία της ομάδας.

 

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Πολύζος δήλωσε σχετικά: «Ο κόσμος σήμερα ήταν άψογος από συμπεριφορά και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια από αντιπάλους, παρατηρητές και διαιτητές για την ¨εικόνα¨ που δείξαμε ως Καλύβια… Τίποτα δεν τελείωσε η ομάδα ήταν αήττητη ένα γύρο και με μία νίκη την τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζει την δεύτερη θέση χωρίς την διαδικασία των μπαράζ…

 

Μία ήττα δεν θα μάς κάνει κακή ομάδα όπως και οι νίκες δεν μάς έκαναν υπερομάδα…

 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και σταθερή ομάδα που δικαιολογημένα δεν έχει χάσει ούτε μια φορά στην διάρκεια του πρωταθλήματος την δεύτερη θέση. Γι΄ αυτό τα κεφάλια μέσα και συγκεντρωμένοι πάμε να τελειώσουμε πετυχημένα την σαιζόν αυτή».

 

Επίσης ο Σπύρος Κατωπόδης συμπλήρωσε: «Θέλω να αναφέρω ότι, δεν ακυρώνεται η όλη προσπάθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ από ένα άτυχο αποτέλεσμα έστω και σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα. Όλοι έχουμε ευθύνη σε αυτό το αποτέλεσμα και όλοι μαζί πάλι θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω, ενωμένοι, για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στον ιστορικό ΠΑΟΚ».

 

kalyvia.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button